Νέο λογισμικό για την εκτίμηση της αντίστασης & του μήκους ηλεκτροδίου γείωσης Νέο λογισμικό για την εκτίμηση της αντίστασης & του μήκους ηλεκτροδίου γείωσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέο λογισμικό για την εκτίμηση της αντίστασης & του μήκους ηλεκτροδίου γείωσης

 


Η εταιρία ΕΛΕΜΚΟ - με πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις στα θέματα του τομέα της - παρουσίασε το νέο λογισμικό εργαλείο εκτίμησης αντίστασης & μήκους ηλεκτροδίου γείωσης το οποίο υλοποίησε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου.



Το εργαλείο εκτίμησης αντίστασης ηλεκτροδίου γείωσης προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες της ΕΛΕΜΚΟ και αποτελεί ένα νέο ηλεκτρονικό βοήθημα για τον κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να εκτιμήσει:
α. την τιμή της αντίστασης γείωσης ενός νέου ηλεκτροδίου ή ακόμη
β. το απαραίτητο μήκος αγωγού ή ράβδων που θα απαιτηθούν προκειμένου να πετύχει μια συγκεκριμένη τιμή αντίστασης γείωσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον χρήστη, όπως είναι λογικό, αποτελεί η γνώση της κατάστασης του εδάφους - δηλαδή, της ειδικής αντίστασης αυτού - στο οποίο πρόκειται να κατασκευάσει το ηλεκτρόδιο γείωσης.

Το νέο αυτό εργαλείο της ΕΛΕΜΚΟ είναι διαθέσιμο στα ελληνικά & αγγλικά.

Αν θελήσετε να αποκτήσετε το δικό σας αντίγραφο, δεν έχετε παρά να στείλετε e-mail στο elemko@elemko.gr, με τα δικά σας στοιχεία & τα στοιχεία της εταιρίας σας.


ΠΗΓΗ: Elemko