Eπεισόδιο 1

Στο πρώτο επεισόδιο, πρώτη στάση στη Σύρο. Η εντυπωσιακή ιστορία ενός ανήσυχου επιχειρηματία, δύο κορυφαίων σχεδιαστών, δεκάδων επιστημόνων και τεχνιτών καραβιών, που κατασκεύασαν το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής παγκοσμίως.

Η ανάσταση μιας εμβληματικής φίρμας, τα όπλα για ένα μπιτόνι βενζίνη, το ενδιαφέρον του Ρόναλντ Ρίγκαν, η χαμένη ευκαιρία…

Δεύτερη στάση στη Μάνδρα Αττικής. Είναι η έδρα μιας ομάδας Ελλήνων επιστημόνων που άφησαν ακριβοπληρωμένες θέσεις του εξωτερικού και γύρισαν στην Ελλάδα για να δώσουν μια ολιστική απάντηση στο σύγχρονο ενεργειακό πρόβλημα.

Οι ελληνικές ανεμογεννήτριες που εξάγονται στο εξωτερικό, το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που διαχειρίζεται την παραγωγή και την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, οι σταθμοί φόρτισης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η επανάσταση που μετατρέπει τον καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας σε παραγωγό.

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 17:00 στην ΕΡΤ1, ραντεβού μ’ αυτούς που σκέφτονται «Out of the box».

Μια εκπομπή για τους ανθρώπους που σκέφτονται «έξω από το κουτί». Ο Γιάννης Δάρρας τους αναζητεί σε όλη την Ελλάδα και μας διηγείται τις ιστορίες τους. Ιστορίες επιμονής, συνεργασίας, καινοτομίας, επιτυχίας, θετικής στάσης απέναντι στη ζωή και τις κρίσεις της.

Έρευνα : Γιάννης Δάρρας.
Διεύθυνση παραγωγής: Περικλής Παπαδημητρίου.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μωϋσίδης.

Παρουσίαση: Γιάννης Δάρρας

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 guests

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

3636500

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
8
199

Η IP σας είναι: 18.213.4.140