1-5-2019

H PSA Group, η μητρική εταιρεία της Peugeot, της Citroen και της Vauxhall, ανακοίνωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη σειρά ηλεκτρικών φορτηγών της στο Commercial Vehicle Show in Birmingham.

Τα μεγαλύτερα φορτηγά της εταιρείας, το Peugeot Boxer και το Citroen Relay, θα προσφέρονται με πλήρως ηλεκτρικούς κινητήρες, με δύο επιλογές αυτονομίας ανάλογα με το μέγεθος του μεταξόνιου. Τα μοντέλα L1 και L2 θα έχουν αυτονομία 227 χιλιόμετρα, ενώ τα μεγαλύτερα μοντέλα L3 και L4 θα προσφέρουν 272 χιλιόμετρα αυτονομία με μία μόνο φόρτιση.

Ωστόσο, αυτά τα στοιχεία προέρχονται από δοκιμές NEDC και δεν αποτελούν πιο ρεαλιστικά δεδομένα προερχόμενα από WLTP. Η εταιρεία εκτιμά ότι η πραγματική αυτονομία των φορτηγών με τη μπαταρία των 44kWh θα είναι μεταξύ 160 και 226 χιλιόμετρα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του οχήματος.

Το Peugeot Boxer Electric και το Citroen Relay Electric θα έχουν μέγιστη ταχύτητα 88 km/h και θα φέρουν ωφέλιμο φορτίο 1.215 κιλά. Η φόρτιση θα διαρκεί 16 ώρες από μία τυπική οικιακή πρίζα, οκτώ ώρες από έναν φορτιστή 7kW ή επτά ώρες από μία πηγή 22kW. Οι τιμές και οι ημερομηνίες πώλησης δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Τα ηλεκτρικά φορτηγά μεσαίου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των Peugeot Expert και Traveler, των Citroen Dispatch και SpaceTourer, των Vauxhall Vivaro και Vivaro Life, θα κυκλοφορήσουν το 2020 και θα έχουν μονό ηλεκτροκινητήρα.

Όσον αφορά τα μικρά ηλεκτρικά φορτηγά με τη μορφή του Peugeot Partner και του Citroen Berlingo θα βγουν στην αγορά το 2021, αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα Peugeot Partner Electric και Citroen Berlingo Electric .

Η PSA σκοπεύει να προσφέρει ηλεκτροκίνητη επιλογή σε όλα τα εμπορικά και επιβατικά οχήματα έως το 2023, ξεκινώντας φέτος με τα Peugeot 508 HYbrid, Peugeot e-208, Vauxhall eCorsa και DS3 Crossback E-Tense.

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 guests

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

3661070

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
9
610

Η IP σας είναι: 18.226.187.199