Το πιο εξελιγμένο σύστημα ηλεκτρόλυσης του νερού σε όλο τον πλανήτη...

Στα συστήματα καθαρού υδρογόνου της εταιρίας Hydro Bullet, έχουμε τελειοποιήσει την γεννήτρια που παράγει χωριστά υδρογόνο και οξυγόνο. Η συσκευή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους κινητήρες ανεξάρτητα από το καύσιμο που καταναλώνουν.

Τα οφέλη της χρήσης του υδρογόνου είναι οικονομία στο συμβατικό καύσιμο από 30% μέχρι και 50%, αύξηση της ροπής κατά 1,5-2 χιλιόγραμμα (10% - 15%), σχεδόν μηδενισμό των καυσαερίων, μείωση του θορύβου του κινητήρα 25% - 30% λόγω καλύτερης και λιγότερης καύσης, μείωση σε χτυπήματα προανάφλεξης και αύξηση της διάρκειας ζωής του κινητήρα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας καύσης.

Το σύστημα ηλεκτρόλυσης της Hydro Bullet, παράγει σε χωριστές εξόδους υδρογόνο (99,999% καθαρό) που οδηγείται μέσω του αεραγωγού στο θάλαμο καύσης και οξυγόνο το οποίο απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα.

Η σήμανση CE σε ένα προϊόν (Ευρωπαϊκή Συμμόρφωση) δηλώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται στις Ευρωπαϊκές Οδηγίες Προϊόντων για την υγεία, ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος, επιτρέποντάς του να τοποθετηθεί στην αγορά και να διακινηθεί ελεύθερα μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελώντας στην ουσία το ευρωπαϊκό του διαβατήριο. Οι διαδικασίες για την πιστοποίηση ενός προϊόντος κατά CE περιλαμβάνουν την εξακρίβωση των οδηγιών που αφορούν το προϊόν, τη διευκρίνιση των απαιτήσεων σχεδιασμού, τη διασφάλιση της ποιότητας παραγωγής μέσω διαγνωστικών επιθεωρήσεων, τη διασφάλιση της ποιότητας προϊόντος και των τεχνικών του προδιαγραφών, την τήρηση τεχνικού φακέλου και την πιστοποίηση των παραπάνω μέσω ανεξάρτητου φορέα που επιβλέπει και αξιολογεί το ολικό σύστημα ποιότητας της εταιρίας.

Επισκέψεις και άλλα!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 guests

συνολικά μας έχουν επισκεφθεί...

3664863

Προβολές σελίδων

Σήμερα
Χθές
116
176

Η IP σας είναι: 3.139.62.103